רכיבים:
כ 5 פרוסות של לחם (אני השתמשתי בלחם מחמצת בייתי אבל אפשר כל לחם שאוהבים ורצוי לא טרי במיוחד)
2 עגבניות חתוכות לקוביות
5 עלי בזיליקום קצוצים
1 שן שום חצויה (למריחה על הברוסקטות)
1 כף שמן זית + 2 כפות להשחמת הברוסקטות
פרמז’ן מגורר
מלח ופלפל שחור גרוס
ההכנה:
מורחים על פרוסות הלחם 2 כפפות שמן זית וצורבים על מחבת היטב משני הצדדים עד שפרוסות הלחם צרובות היטב ופריכות.
בזמן הזה מכינים את העגבניות.
בקערה שמים את העגבניות הבזיליקום כף שמן זית מלח ופלפל.
ברגע שהברוסקטות צרובות מורחים עליהן את שיני השום.
מסדרים מעל את העגבניות ומעל מפזרים מעט פרמז’ן
מגישים על צלחת הגשה יפה.