ברוסקטה עגבניות ובזיליקום

ברוסקטה

רכיבים:

כ 5 פרוסות של לחם (אני השתמשתי בלחם מחמצת בייתי אבל אפשר כל לחם שאוהבים ורצוי לא טרי במיוחד)

2 עגבניות חתוכות לקוביות

5 עלי בזיליקום קצוצים

1 שן שום חצויה (למריחה על הברוסקטות)

1 כף שמן זית + 2 כפות להשחמת הברוסקטות

פרמז’ן מגורר

מלח ופלפל שחור גרוס

 

ההכנה:

מורחים על פרוסות הלחם 2 כפפות שמן זית וצורבים על מחבת היטב משני הצדדים עד שפרוסות הלחם צרובות היטב ופריכות.

בזמן הזה מכינים את העגבניות.

בקערה שמים את העגבניות הבזיליקום כף שמן זית מלח ופלפל.

 

ברגע שהברוסקטות צרובות מורחים עליהן את שיני השום.

מסדרים מעל את העגבניות ומעל מפזרים מעט פרמז’ן

 

מגישים על צלחת הגשה יפה.

 

 

 

 

מתכונים נוספים

פנקוטה חלבה עם פרלין פיסטוק סילאן ושערות חלווה

פנה אלי אוליו עם פסטו פטרוזיליה פרמזן ונגיעות עגבניות פולפה

פטוצ'יני ירוק עם עגבניות שרי קוביות סלמון צרוב ורוטב שמנת

אניולוטי תרד ממולא ריקוטה פרמז'ן ותרד ברוטב אראביאטה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *